Gyakran ismételt kérdések

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb felmerülő kérdéseket az Annagora Aquapark Balatonfüreddel kapcsolatban. Ha valamire nem találsz választ, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!

Igen, jegyvásárlás esetében kibocsátó szerint az alábbi zsebekből lehet fizetni: OTP SZÉP kártyáról mindhárom zsebből, K&H SZÉP kártyáról mindhárom alzsebből, valamint 2022-ben MKB SZÉP kártyáról is bármely zsebből.

Nem, se 3 órás, se félnapos jegyet nem tudunk adni. Ha csak délután tudsz jönni hozzánk, ajánljuk a délutáni belépőt, melyet 16 órától kezdődően vehetsz igénybe.

Igen! Ha 10-18 év közötti vagy, ezt válaszd, így kedvezményesen vásárolhatod meg belépődet. Az Annagora Aquapark árak és kedvezmények terén oldalunkon bővebb információt is találsz.

14 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett tartózkodhatnak a Park területén és a szülő, illetve felnőtt kísérő felelősségére használhatják a Park létesítményeit, különös tekintettel a medencékre és a csúszdákra.

Az épületekben és a gyermekmedencék 15 méteres körzetében tilos a dohányzás. A tiltótáblák ki vannak helyezve. Köszönjük ennek betartását!

Az ezektől eltérő helyeken – a szabad ég alatt – megengedett a dohányzás, de csak kulturáltan, a nemdohányzók és a gyermekek érdekeit mindenütt figyelembe véve. Kérjük, hogy ügyelj a tisztaságra és úgy hagyd magad mögött az Annagora területét, ahogyan találtad.

Az Éjszakai fürdőzés időpontját mindig az időjárástól függően tudjuk meghatározni, jellemzően július-augusztus hónapokban kerül rá sor. Az időpontokról Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást, így megéri minket ott is követni. Az Éjszakai fürdőzésre külön belépőjegyet kell váltanod, azonban, ha napközben az aquaparkban tartózkodsz, este is maradhatsz ugyanazzal a jeggyel.

Természetesen mi is szeretnénk, ha minden elveszett tárgy visszajutna a gazdájához, ezért a talált tárgyakat megőrizzük. Ha valamit nálunk hagytál, vedd fel velünk a kapcsolatot és utánanézünk!

Fedett részlegünk nyitvatartása megegyezik az aquaparkéval. Így ha rossz idő esetén is szeretnéd élvezni a strandolás örömeit vagy wellness szolgáltatásainkat, ez egy szuper lehetőség! Másrészről fedett részlegünk is csak a nyári szezonban üzemel, szeptembertől június elejéig zárva tart. A járványügyi helyzetre tekintettel a fedett részlegre időszakosan korlátozásokat is bevezethetünk, ezért kérjük, mindig tájékozódj a helyszínen kihelyezett információs táblákon!

Igen, oldalunkon előre meg tudod vásárolni a jegyed Online jegyvásárlás aloldalunkon. A kényelem mellett azért is jól jársz így, mert a bejáratnál külön sorban állva tudod a megvásárolt jegyet érvényesíteni. És persze az online megvásárolt jegyet ajándékba is adhatod szeretteidnek, barátaidnak.

Az Annagorában nincsen szállásfoglalásra lehetőség, de Balatonfüreden rengeteg szálláshely található, így a nagyobb szállásfoglaló oldalakon biztosan találsz olyat, ami neked is megfelelő. Információs pultunknál dolgozó kollégáink is szívesen állnak rendelkezésedre!

Mi is nagyon szeretjük az állatokat, de sajnos az aquapark területére higiéniai okok miatt állatok nem hozhatóak be.

Az alábbi linkeken tudsz részletesebben tájékozódni, hogy a Balaton környékén hol találhatóak kutyabarát strandok:
https://www.balatontipp.hu/strand/balatoni_furdes_kutyaval/
https://index.hu/belfold/2020/06/02/kutyas_strand_nyilt_keszthelyen_egy_szabadstrand_helyen/